Oferta Federatiei  Sindicatelor Democratice din Romania

BONUS 70kw gratuit la semnarea contractului

DETALII OFERTĂ:

  • Contractul de furnizare se incheie pe o perioada de 12 de luni de la data intrarii in vigoare. Acesta se prelungeste automat cu o durata succesiva de timp daca niciuna dintre parti nu notifica dorinta de incetare cu o notificare cu 30 de zile inainte de data de final a contractului de furnizare.
  • Rezilierea contractului de furnizare se face prin denuntare unilaterala cu transmiterea unei notificari de reziliere in acest sens, cu 21 de zile inainte. Rezilierea contractului de furnizare nu presupune perceperea unor penalitati.
  • Factura se emite in primele 15 zile ale lunii urmatoare celei de consum avand termen de plata de 15 zile calendaristice de la data emiterii.
  • Plata facturii se face prin numeroase modalitati online si offline puse la dispozitia consumatorului.
  • Oferta de furnizare presupune transmiterea facturii la alegere in format electronic si/sau prin posta.
  • Documentele necesare pentru incheierea contractului de furnizare sunt: copia de buletin a titularului de contract, copia actului de spatiu, certificatul de racordare sau avizul tehnic de racordare iar in lipsa acestora o factura recenta pentru indentificarea informatiilor privind locul/locurile de consum.
  • Nu se percep garantii pentru incheierea contractului de furnizare.
  • Perioada de aplicare a ofertei :15.06.2021 – 15.06.2022

AVANTAJE:

*Furnizorul cu cea mai eficienta comunicare la distanta, fara stat la cozi

*Factura 100% electronica

*Acces in contul de client MyRestart pentru: descarcare facturi, vizualizare grafic de consum, plata facturi, transmitere index, consultare sold, transmitere solicitari, multe alte beneficii online

*Incheierea, semnarea si gestionarea contractelor la distanta, fara deplasare si fara bataie de cap

*Detalierea costurilor intr-o factura usor de inteles

*Numeroase modalitati de plata disponibile pe canalele online si offline (ordin de plata sau transfer in contul furnizorului, prin Direct debit, Internet Banking, Aplicatie Mobila, Bitcoin, prin intermediul ghiseelor Posta Romana precum si prin punctele de incasare PayPoint, PayZone, UnDoi, etc.)

*Suport rapid si dedicat in relatia cu operatorul de retea

*Beneficiezi automat de programul nostru de recomandare si te rasplatim pentru fiecare recomandare concretizata in contract. Mai mult, cel recomandat de tine va primii un bonus de bun-venit. Persoanele recomandate pot fi prieteni, rude sau apropiati. Pentru fiecare recomandare concretizata in contract, se acorda 50 kWh din energie.

*Verificarea soldului prin SMS la 0786 950 411 cu textul “SOLDcodclient”

*Fara taxe ascunse si fara costuri suplimentare

Accesand link-ul puteti compara ofertele existente in piata de energie: https://www.anre.ro/ro/info-consumatori/comparator-de-tarife

Oferta furnizare energie electrica dedicata Federatiei Sindicatelor Democratice din Romania https://drive.google.com/drive/folders/1rd8pJySIRcscbrogOPEX8sVJKGcf9Xct.

CONTACT: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / 0728533123

Reusim împreună!

Echipa FSDR