După cum v-am anunțat anterior, prin diverse comunicări, deficitul de personal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne este la o limită maximă fără precedent. În acest context, după ce Poliția Română a anunțat scoaterea la concurs a 412 funcții de agent de poliție, în primă fază, urmată de

1828 locuri pentru specialiști în diverse domenii, urmează POLIȚIA DE FRONTIERĂ, care se confruntă. de asemenea, cu un deficit uriaș, atât în rândul agentilor, cât și în randul ofiterilor, pe toate ramurile de muncă.

În acest context, începând cu 23.10.2021, se va demara procedura de selectie pentru 420 functii192 functii în sectorul operativ, urmată ulterior, de diferenta de 228 posturi pentru zona neoperativă.

Funcțiile din zona operativă vor fi exclusiv pentru agenții de poliție, în zone cu deficit mare și zone în care lucrătorii evită să meargă, iar funcțiile pentru specialiști vor fi atât pentru agenti de poliție, cât și pentru ofiteri, in functie de nevoile fiecărei unități teritoriale sau centrale.

Pe măsură ce vom avea mai multe informații, calendarul concursurilor și temetica cu bibliografia, vă vom anunța în timp util.

Reușim împreună!

Echipa FSDR